ЯКЩО

Катя Стрельникова
Якщо намагатися перекричати вітер,
Нічого не почуєш,
Втратиш себе,
Почнеш сохнути.
Якщо захочеться одягти окуляри,
Нічого не отримаєш,
Втратиш світ,
Почнеш забуватися.
Якщо не зробиш нічого,
Тебе затопчуть інші,
Сильніші.
Які, сидячи в окулярах,
Змогли перекричати вітер,
Безстрашні.