Без зм ста, звука та сенса снування

Ура Лата
В волохату смужку тварин поринала всеохоплююча жага смерті, заздрість та дивакувата жертовність. На дзьобах птахів вигравійована безодня. В цю пирнату хвилю озброюються хрящами...