Останнiй романтик

Катя Стрельникова
Останній романтик, чомусь завжди ходить один,
Його не цікавлять відомі життєві теорії.
Він носить в кишенях уламки яскравих картин,
І тих хто сумує, чомусь називає хворими.
Останній романтик живе за вже звичним графіком -
Робота, дівчата, пиво, яскраві сни.
Для нього ніколи нічого не буде втрачено,
Бо навіть під дощ з нетерпінням чекає весни.
Останній романтик ніколи не має планів,
Сьогодні він тут, а де завтра незнає й сам.
Останній романтик ніколи нічого не радить.
Дарма.