Бажання серця..

Елена Мазненко
Рідним словом відверті зізнання..
як на сповіді всі почуття..
я з полегшеним..тихим зітханням..
завмираю у передчуттях..
В сподіванні..що збудуться мрії..
що бажання від серця до серця..
що не згаснуть у душах надії..
щастя в долі і нам усміхнеться..