Слово мами

Ладомир Михайлов
Я раб, прикутий повсякденням,
Прикутий міцно до буття.
Буває - кидає натхнення -
Звертаюсь я до каяття.
І все вирую між словами -
Чи животію, чи живу?
Та йдуть на поміч слова мами:
У дітях житиму, не вмру...