Якщо лишень слово..

Елена Мазненко
Тиск зриває чоло..
найкращі мої сподівання..
занедбані часом стинань..
крізь серця болючі зізнання..
Розіпяті мрії під сонцем..
під осуд коханих очей..
воліли під стелю..в віконце..
влетіти у тишу..Пече..
вогонь зпепеляє розсудок..
від болю тремтить душа..
в коханні ніхто непідсудний..
якщо в нім взаємин нема..
Якщо лишень слово та віра..
надії на долю свою..
крізь простір до серця довіра..
та зерня кохання в ріллю..