Вихователю

Светлана Кушнирева
Де знайти слова подяки,
Щоб дійшли до серця зразу,
Щоб були вони і прості
І помпезні, все одразу.
В цю хвилину ми схиляєм
Голови свої пред Вами,
Бо не можна нашу шану
Навіть висловить словами.
Діточок малих до себе
Ви взяли, щоб їх навчати.
Це і важко і почесно
Якщо знаєш як почати.
Ви навчили їх читати,
Цифри, літери писати.
Вчили пензлем малювати,
Танцювати і стрибати.
Все, чому Ви їх навчили
Дітям в школі пригодиться,
І в житті не раз, не два
А повчасно знадобиться.
І тепло Вашого серця,
Що дітей так зігріває,
Вернеться до Вас стократно,
Бо любов ввесь світ тримає!