43 бiлих лiлii

Инна Франчевски
43 білих лілїї...
Ти не розлюбиш мене.
З твоєю холодною силою
танцюю німий полонез...

Як тепло і ніжно ховалася
у складки твого піджака...
Ми навіть не зустрічалися,
але у руці рука...

Я думала, що зачинені
для мене вінчальні ворота.
З твоїми очима синіми
у радості я і в скорботі...