Ти - мое все...

Мольфария
Забудь той день, коли сміявся
Зі мною разом у весні...
Те серце билось в тебе в грудях,
Та було холодно мені...
Зорями-квітами осипав
Ти в мому серці почуття...
І ти сміявся тихо-тихо -
Я вже твоя...
Ти знав, мою любов забравши,
Ти вивільниш усі пісні...
Та молитвами не замолиш,
Гріхи свої...
Я -вільна птаха, що на крилах
Свій сум несе...
І в серці голос небокрилий
У мене є...
Душа твоя - мов чорна хмара,
Мені дихнути не дає...
Ти - щастя моєго примара....
Ти - моє все...