Кiнець...

Абсолютно Живая
Якого біса?! Чому ТИ повинен вирішувати?!
Що пережити разом – захід сонця… чи його схід…
Біле з червоним… в палітрі… та марно змішувати…
Не слід…

Що є важливим? Для нас, певно, різні речі…
В кожного свій… божевільно-незрозумілий нік…
Змінювати його, як і релігію, - тут не доречно…
Бо звик…

Все, що не вийде, не злагодиться, не станеться…
Вже неймовірно, шалено та дуже… мені шкодА…
Тільки на аркуші стелі назавжди напис зостанеться, -
«Біда…»

Тільки кардіограмою в хворих віршах відобразиться
Лінія наших, вже нарізно стукаючих сердець…
Ніхто не зітхне, не засмутиться, не образиться…
Кінець…