Обьединяйся, Украина! - на укр. языке

Николай Грибков
        Єднайся, Україно!

Коли  по  рідній  землі
гули  то  навала,  то  битва,
люди  вставали  на  захист,
їхнє  бажання  було  як  молитва.
               
В  єднанні  наша  сила!
В  єднанні  наша  міць!
Ніхто  нас  не  здолає,
не  візьме  силоміць!               

Памятаймо  війни,  голод,
й все, що  відбулося,
отож  будемо  брататись,
щоб  краще  нам  жилося!

               

Єднайся, Україно,
із  заходу,  і  сходу,
зміцнимо  незалежність
ми  рідного  народу!