Занепад

Богдан Хмель
Мені набридли довгоногі фотомоделі
Акторки а також співачки,
Які кар'єру будують через ліжко
А їх талант не вартий жебраку подачки

Я кажу про таку банальність
І відображення у дзеркалі моє сумує
З цією банальністтю усі просто змирились
І це мене найбільше дратує!!!

Вони на подіум виходять, виляючи широкими стегнами
А що із себе представляють? - Тупе гламурне стерво.
Закони шоубізу не так-то й важко усі запам'ятати:
ВВсе що від красуні треба - поширше ротик відкривати..)))