Метелик

Катя Стрельникова
Я гусінь.
Хоча ні, я метелик.
Яскрава тільки зовні
І така одноманітна всередині.
Я гарненький маленький метелик,
Шукаю виразне та веселе,
Ведуся тільки на обгортку.
Я метелик...
І от побачила розкішне,
А воно прикололо мене до білого аркуша,
Захотіло засушити
І сплюсувати зі своєю новою колекцією.
Мертву.
Суху.
Самотню.