Я родилась в России

Амма Хэстер
Я родилась в России и счастлива этим
 Счастье в наших руках  я скажу это детям...
Не завидуй ,не лги,не себе,не другим...
так имей детка все ...да имей даже мир
Только помни ,что в нем есть и горечь обид
Есть и боль,что  порой так ночами кричит..
Помни все ,не забудь ...про родительский кров...
Знай,что слово любовь -лучшее из слов...
Люби этот мир и себя и людей,
В этом счастье поверь,в этом счастье поверь...


I was born in Russia


I was born in Russia and happy to these
 Happiness in our hands  I will say it to the children..
Not envy, not lie, to not itself, not other..
so have baby all ..and have the world even
Only remember that there is bitter taste of offenses in him
There is pain, that  at times yells so ночами.
Remember everything, not forget ..about a paternal roof..
Know that a word is love of -лучшее from words..
Love this world and itself and people,
In this happiness believe, in this happiness believe..


Я народилася в Росії


Я народилася в Росії і щаслива цим
 Щастя в наших руках  я скажу це дітям..
Не заздри, не бреши, не собі, не іншим..
так май дітки усе ..та май навіть світ
Тільки пам'ятай, що в нім є і гіркота образ
Є і біль, що  іноді так по ночах кричить.
Пам'ятай усе, не забудь ..про батьківський дах..
Знай, що слово любов -лучшее із слів..
Люби цей світ і себе і людей
У цьому щасті повір, в цьому щасті повір..