Холодно!

Марена Мыскова
Холодно!
Не гріє навіть гаряча кава!
Холодно!
Пронизливий вітер ніщо не зупине!
Холодно!
Крок за кроком йду в небуття!
Холодно!
Сам на сам із загрозою!
Холодно!
Не чутно навіть брязкоту страха!
Холодно!
На самоті в шаленому натовпі!
Холодно!
Повз мене пройшла мрія,
Не зупиняючись, не оглядаючись,
Потягнула за собою щастя,
Доброту, радість, спокій...
Холоно!
Останній звук - це подих чи крик?
Змерзла!