паперовi крила

Алина Проценко
  - Ну і як воно?
    Боляче. Боляче до нестями
   Ніби ножа у спину
   очі... дівочі... і ночі -
   перемішані плями
   наче відірвали крила

  - Ну і як ти?
    З даху на дах
  із вікна в вікно
  із повітря в повітря
  Намагаюсь наздогнати птах
  Але марно, навряд те вийде

  - Ну і що ти?
    Тепер не знаю. Наче я зовсім
   неврівноважена та безсила...
   І розумієш, все одно прийде осінь
   Боже! Поверни блакить
   і мої майжесправжні крила   

                28.04.11