Мене нiхто так не кохав

Мила Кирилюк
Мене ніхто так не кохав,
Не називав таким ім’ям…
Ти цілий Світ подарував, 
Боржниця я тепер твоя.

Мене ніхто так не кохав,
Тож мабуть, я ще не жила.
Ніхто таких слів не казав…
Я ж, їх почувши,- розцвіла!..

Мене ніхто так не кохав…
Ти ж вразив серце – як стріла.
Ніхто, як ти, не цілував…
Я ще такою не була.
 
Мене ніхто так не кохав,
Не підіймав – аж до небес!..
Ти всі свої скарби віддав,
А в тих скарбах, там – ти увесь!..

02.07.2011

http://stihi.ru/avtor/milakir14