Не бачив укр Володимир Ковальчук

Оксия Жмгоо
                Я покусане за руку сонце
                К. Тумаєва
Мені боляче — кричало
Проте вона не думала відпускати

Зуби — маленькі піраньї
Смачно пригрілися
До тоненьких пальчиків

Дерева усмішкою гнилих стовбурів
Перегукувались опадаючим одягом

Дивись дивись
Ще одна зі своїми мріями…
Ще одне пусте помешкання…

Заспокойся маленька
Шепотіли п'явки
Заспокойся
Це й не так погано
Просто існувати

Вона продовжувала кусати
Аж поки червоною фарбою
Повітря не замалювалося

Такого світанку я
Ніколи не бачив