***

Михаил Ребицкий
Кохання,що може чудовішим бути,

До смерті ніколи його не забути,

Людині дається єдине життя,

Аби розпізнати своі почуття,

Кохання- це чудо з"еднання сердець,

Палкі поцілунки..схід сонця.. вінець..

Кохання-це ревнощ,недоспані ночі,

Розбиті серця та заплакані очі,

Кохання- що можем про нього ми знати?

Як тяжко душою хворіти,страдати...

Не ліпше віддати,простити забути,

Не знати його, та коханим не бути...>