Щоб ти знав...

Крошка Души
Якщо колись буду кохати,
То це будеш тільки ти.
Якщо я колись буду бажати,
То це будеш тільки ти.

Якщо я колись заговорю про совість,
Це значить, що я тобі брешу.
Якщо у тобі вона заговорить,
Я тобі сум твій полегшу.

Якщо я колись про біль запитаю,
Це значить, що ти його чиниш.
Якщо я колись не скажу що кохаю,
То хочу бачити як ти гинеш.

Якщо я до губ твоїх буду торкатись,
То, мабуть, я щось хочу почути.
Якщо я до тебе буду притулятись,
То потрібно мене пригорнути.

Якщо я сьогодні буду мовчати,
Знай, що можливо сумую.
Якщо я захочу тебе обійняти,
Знай, що так сильно люблю я.

Якщо мимоволі спитаю про зради,
Просто скажи що кохаєш.
Якщо я попрошу у тебе розради,
То покажи як бажаєш.

Я знаю, що важко мене зрозуміти,
А іноді і не можливо.
Та я допоможу тобі це зробити,
Якщо це для тебе важливо.

14.12.08.