mama

Василишин Юля
що тобі дають ті сварки цілодобові?
ти їж мої нерви і звичайно свої.
я тобі на зло, зроблю щось погане.
а потім вся на нервах чекаю догану.
це автопілот під назвою вендетта.
я роблю тобі помсту із думкою так треба.
лиш потім розумію, як сильно тебе люблю.
пробач за все, пробач ти свою юлю.
ти ж знаєш що без тебе не зроблю в житті кроку.
я просто оступлюся і впаду десь там збоку.
при всіх моїх зусиллях піднятися угору.
ти подаєш мені руку і я маю опору.
я знаю що якщо зверну зі своєї дороги.
ти проведеш мене скорочено до перемоги!
я колись виросту, ми вже не будем жити разом.
та я тебе люблю, мам памятай цю фразу!
завжди битимуться в такт наші двох серця.
і навіть коли у меня буде моя сімя.
я веду свою партію, колода за мною
життя- це ігра, а я граю з тобою.
ти моя підтримка, завжди за спиною.
а я буду грати і не здамся без бою!
ти завжди залічиш мої душевні рани.
поясниш мені що добре що погано.
коли ми разом, двоє, я не боюся ночі.
робиться світліше, коли погляну в очі.
я в них побачу світло, а разом з ним печаль.
ти пережила так багато, та це не забувай.
за це тоб повага й честь в мОїх очах бездонних.
дякую, що ти дала життя мені пристойне!
що ти терпиш усі ці вибрики мої.
пробач мене за ті недоспані ночі!
мамо, знай що я тебе дуже люблю!
і моє серце вибиває в такт i love you!