божеволiю

Алина Проценко
 Ти не дзвониш. Божеволію.
 Протикаю голкою,
 прошиваю ниткою
 Стрічкой тонкою
 Відбитками
 Палкой молитвою
 Влітку
 Потяг
 Третя колія
 Ти не дзвониш... Божеволію
               

              конец прошлого лета