Кохання

Оксана Шушкевич
Справжнє кохання-
Як листя тополi,
Як вiтер у полi,
Як квiтка в долонi,
Дитяче дихання...-
Моє це кохання!
Чисте,наче кришталь,
Яскраве,як Сонця промiння,
I живе воно,нажаль,
Як убоге в розкiшнiй долинi-
Самотня,нещасна,гонима...