Чому ти не прийшов?

Дэриа Орис
Чому ти не прийшов?
Я так тебе чикала.
Всю нічь не спала,
Зірками милувалась.

Може шось трапилось,
Місяць мій небесний?
Відповідь прошу,
Будь зі мною чесний.

Зустрілись нарешті
Дві щасливі долі.
Ніхто не потурбує
Нашої любові.

Якщо так судилося
Ми будемо разом
………..