Зацiлована

Мила Кирилюк
Він роздягнув мене очима,
Як Афродіту, оголив…
Тоді –  широкими плечима
Від всього Світу затулив.

Торкнувсь мого волосся ніжно –
Немов метелик – ледь крилом…
Вдихнув мене, як білу вишню,
Й не знаю, далі що було…

Нічого навкруги не чула –
Стояла зачарована…
Богинею себе відчула!..
Навіки зацілована…

07.07.2011