Червневий день...

Инна Приходько
Червневий день заплутався у липах,
Ще не летять у вирій журавлі,
Балетні па у вишуканих кліпах
Відточують на росяній землі.

Ховає сонце личко посмутніле
У соромно-набридливе "плюс три",
Вже самому дивитися несила
На ці закуті в мжичку кольори.

Це щось не так у керуванні світом,
Бо котрий день - і що то за біда!
На календар дивлюся - ніби літо,
А у віконце осінь загляда...