Буду завжди лиш з тобою!

Валентина Андрущенко Франчук
Я прилітаю до тебе
Щомиті... щохвилини,
Ластівкою, що у небі,
Вуркотом  голубиним.

Вранці росою по травці,
Сонечком вдень всміхнуся,
Ввечері у дубравці
Піснею птахів заллюся.

Смарагдовою травою
легесенько доторкнусь.
Буду  завжди  лиш з тобою,
Де б ти не обернувся.