питання... сакс... музика... життя...

Катерина Гвоздева
Вона вривається
Так безсоромно й різко
Вона мене захоплює в полон
Вона то музика відвічна
Вона то незабутній сон

Спокуса і тортури одночасно
Обійми й боротьба
Це ти і я
Це двоє

Ми у полоні тактів та акордів
Ми у полоні почуттів та слів
І якийсь хитрий злодій
Взяв наше серце прихопив

Спокуса і тортури одночасно
Обійми й боротьба
Це ти і я
Це двоє

На тлі усіх емоцій саксофон…