Реинкарнация

Лилллит
Я зникаю ... як  і Той туман…

Я гублюсь в його обіймах….

Як шкодА….

Ніхто не знав…

Що весна нічого вже не змінить…

 

ТИ  помітиш, що нема туману?

Ти помітиш сонце і чистий небосхил?

Ти почуєш поезію прощальну…

що лунатиме у сяйві тих нічних світил…?



ТИ мріяв, що колись…

твоя душа……моя душа…назавжди..…

то ж поки що кохай, їж... і молись….

а я піду, дізнаюсь, чи це правда...