Безпорадна. Гола. Беззахисна

Алина Проценко
Я гола, беззахисна і безпорадна
Я тебе кличу.Та де ж ти?
Ти не прийдеш... Чекати не варто
Я тебе відпускатимему ... нарешті
І де ви взялися усі мене рятувати?
Сказати оте надійнеє слово?
Запізно.
Нічого не вдієш, і  навіть не варто
Беззахисна, безпорадна й гола
Мені, як квітці тремтіти
Також належно лагідно якісно
Проходьте вже. Друг друга лишимо
Безпорадна. Гола. Беззахисна
               
                08.04.11