Хвил Любов

Альбина Созанская
Коли Серце відкрите,
То Любов, як вода,
Заповнює простір в середині Нього.

І не можна утримати все те,
Бо Хвиля - то Сила...
Тай не варто!
Бо ти відчуваєш, що ти - вже не ти,
А все те, що навколо, з тобою - Єдине.

І від Серця Твого йдуть ті Хвилі
І торкаються всіх, хто з тобою,
Їх Серця роблять Хвилю ще більшою
І Любов та вертається знову...

Починається новеє Коло -
Нова Хвиля Любові,
І немає кінця їй і краю...

13.07.2009


П.С. Дякую Хвилям Інтернету за прекрасний малюнок