A spell on me

Crowelle
WHEN I LOOK INTO YOUR EYES,
I SEE ANGELS IN THE SKIES,
WHISPERING MY FEELINGS SLOWLY -
FEEBLE, GENTLE, TENDER, LOVELY...

---------------------------------------------
www.crowelle.com