все... укр Олексiй Хабаров

Оксия Жмгоо
***
все
що трапиться з нами після дощу
буде схоже на казку

ми
немов світлі тіні
всіх тих
хто бував тут до нас

хто залишив свій спогад
на сірім піску

надобраніч, кохана
ми більше не будем сміятись
ми вчорашні солдати
загублені десь у віках