Заграй нам кобза

Андрей Хоур
Застугоніло загрюкало само себе засахалося
Окропом просякло, вистигло і закоцюбнути примудрилося
Перестигле об землю яблуко вщент розляпалося
Виродилося.

Кобзарі піднімають голови,
але трудяться переважно щелепами
І в чеканні непереборно-тотального голоду
Пісні линуть від кожного, не співають німі лиш та телепні

Телепні з дива дивуються – пробують колобродити
Приперлося їх звідусіль всім чотам чота
Та по телепкуватості замість туруси на колесах розводити
Спробували робити роботу.

Затюкали. Загейкали. Заплюндрували паплюжачи
Відбили охоту разом з печінками
Тай важко хіба було опецькуватих телепнів здужати?
І знов завели свою кобзарі з кобазинками.