Bardo Thodol

Марк Закутнев
**********
Я вечный Дух,
Господь Вселенной,

Сегодня Здесь,
А завтра Там,

Где Свет Любви, 
Нетленной,

В объятьях,
Бросится к ногам,

Моим,
Поправшим землю.
               
*
I Am All
Fifty Five Holy

Fifty Five One
Before Eternity

True reality beyond
Of manifestation World

*
OHM A HUM HOH HAM KSHAH MA LA VA RA YA HUM PHAT
*
OM DHRUM SOHA OM AMRITA AYUR DADE SOHA
*
OM AH HUNG BENDZA GURU PEMA SIDDHI HUNG
*
OM PREM VISHVA MATA HUM HUM PHAT
*
OM MANI PADME HUM
*
Jivanmukta
*
Vairocana
Samantabhadra
Padmasambhava
Vajradhara
Avalokiteshvara
Vajrasattva
Amitabha
Tathagata
Bodhisattva
*
Vyakti-Vyakta-Avyakta
Sat-Chit-Ananda Swaroopa
Saguna Nirguna
Parabrahman
*
487. Om Sattvasthaya Namaha
Vishnu Sahasra Nama
*
Dzogchen
Kalachakra               
Vajrayana
Nisarga Yoga
*
Self-knowing wisdom 
*
Existence is the cure for ignorance
*
All concepts are deceit
The truth is in the heart
*
Atmaprakasha Bhagavan
Everything is Buddha nature
*
The whole World is my poetic consciousness imagination
*
True reality beyond of manifestation word
*
I Am gifting Eternity
*
Vajrakaya-Sambhogakaya-Nirmanakaya