Колискова для коханого

Валентина Андрущенко Франчук
Спи , мій любий, засинай!
Прошепчу тобі :"Бай -бай!"
Пригорнуся так тихенько,
Спи, коханеє серденько!

Хай тобі насниться казка,
Моя ніжність, моя ласка.
Рідні очка закривай
Спи ,мій любий,баю -бай!

 картинка з інтернету pics/2008/03/16/2922.jpg