Raggedy Doctor

Ирина Кимбар
To fear or something else
Or to love probably
Lies falling next down your tears
No place for this feeling

You rather die in silence
Than come home in vanity
With your shield or on it
Mother I've sinned

You broke something between us
When you layed beside
Move me out of my way
Make me something I've never been done before

Lies falling next down your tears
No place for this feeling