Спорт

Марк Закутнев
Спорт – это Религия
И тело твой Храм

Тренировки – это Библия,
А Господь – ты Сам 
               
*****
I Am All
Fifty Five Holy
Fifty Five One

55*55*

55=5+5=10=5+3+2=10=1+0=1
5 Ether, Air, Fire, Earth, Water
3 Sattva, Rajas, Tamas
2 Purusha, Prakriti
*
Satchitananda Swaroopa
Saguna Nirguna
Parabrahman
**********
*****
***
**
*
Namo Amitabhaya Tathagataya
Namo Amitabhaya Buddhaya
*
Vajradhara
**********
*****
***
**
Vajrayana
*
Self-knowing wisdom
*
You must live aware
*
Existence is the cure for ignorance
*
Om Namo Narayanaya
Om Namo Bhagavate Vasudevaya
Om Ram Ramaya Swaha
Om Shri Ram Jay Ram Jay Jay Ram
*
The one who controls 5 elements, three gunas, prakriti and purusha
in his consciousness is the satguru Parabrahman Saguna Nirguna
Satchitananda Swaroopa Jivanmukta
Turiyatita-Avadhuta