на родном языке...

Замира Дакашева
Довлийша вовшашна къинт1ера,
Якхий д1а дагчуьра вас.
Ма хетта ша-ша бакъ х1оранна
Хеташ а кхивериг харц.
Хьан накъост сихвелла хир ву,
Ахь цунна иза де геч.
Делера ял хьуна хир ю,
Ирсе а хир бу хьан кхерч!