Як. Спека

Наталия Гаврилюк
Я поволі приходжу до тями,
Світ повільно по склері стелиться.
Я - мала нікотинова пляма
На свідомості невростеніка.

Місто пахне густими смолами,
А хотілося б міддю мокрою,
Місто хоче зробити кволою,
Водить тихо по шкірі охрою.

Я не вмію чинити опору...