Гром и молния

Ольга Квиташ
Владарює вітер,
зливу зазиває.
З чудернацьких літер,
що ніхто й не знає,
Блискавиця склала
Громові  зізнання,
що вже зачекалась
радощів кохання.
Бо вони у парі
тільки у негоду;
хмар тьмянисті сарі
їй одній на вроду.
А шуліка - вітер
все зганяє хмари
із усього світу,
мов небес отари.
І гроза радіє
у небеснім домі;
Блискавиця мліє
у обіймах Грому.

Та й засне, щаслива,
стомлена грозою,
і проллється злива
чистою сльозою.