***

Николя Соколя
Згоріли сосни
Згоріли сосни, ніби на багатті,
згоріли швидко від чужинських рук.
У попелі, немов би у проклятті,
знесилено приречені до мук.

Палають сосни, туї і ялинки,
Іздалека даль снує небесну вись.
Безжалісні розпечені вуглини,
Спалити їхню вічність присяглись.

Згасає ліс, як паросток пророка,
а на руїнах вірою в буття.
Стоїть ялина тяжко одинока,-
нагадуючи бажане життя!!!
15.06.200 г.  Ніколя