Доки в серц кохання живе

Оля Чудная
Ти найкраще,що в мене бУло,
найрідніший з усіх людей.
Я б так вічно твій голос чула,
не втрачати б твій погляд очей.

Я щаслива з тобою бути поряд,
відчувати тебе,твоє тіло.
Хочу бути навік твоєю,
лише з тобою я бути воліла.

Не розлучить нас горе й ненастя,
ми з тобою переборимо все.
Не вкраде вже ніхто наше щастя,
доки в серці кохання живе.