О, якщо б ти надав менi змiста

Алина Проценко
О, якщо б ти надав мені зміста
напоїв вологою очі
то чарівне червоніє намисто
посеред чорно-зоряной ночі
О, якщо б ти надав мені чари
як оте небозоряне зілля
то підіймемось з тобой за хмари
там зіграємо наше весілля