лiлей

Куропаткина
згадай, як до нас доносить
запах лілей,
я довіку хотіла торкатись твого волосся
і не заводити ніколи дітей,
і ти виринав із прозорих хвиль
без квитків у минуле й майбутнє

поки книжки Ремарка роз'їдає пил
ти роз'їдаєшь поглядом спорожнілу кухню