Години хвилини секунди

Варя Перцева
Завмираю марно в чеканнi
зповiльнюю метаболiзм
мiцнiE цiннiсть зiзнання
куйовдить нутро символiзм

Гарцюючий свiт у збруi як пирiжок
з лимоноджемим сонцем/чи м'ясцем
Не сiй в мене туманомрiй-пирiй,ок?
Нi холодно нi жарко-я в коттонцi

Не знала,що буде боляче
життя у режимi LIVE стрiмко
у венах кипить Тельбес рiчка
серп мiсяця  об молот вiдьом дзвiнко

Думка про тебе за день тисячна
цiлую небом пропотiлi очi
ввiмкнуло лiто метроном-лiчильник
НА ЧАС ЗiГРАЕМ В МАМЦI-ДОЧI?
чекаю днi та ночi...