Сьогодн дощ

Дарина Савватеева
Сьогодні дощ, думки в полоні,
Змиває фарбами життя.
А на холоднім підвіконні
Сидить сумна душа моя.
Сидить і дивиться в віконце,
Про теплу-теплу мріє піч.
Та заважа холодне сонце,
Та заважа холодна ніч.
Сьогодні зранку вірить в чудо,
Під вечір вірить в небуття.
І на зірки дивитись буде,
І роздумляти про життя.
Закриє очі і побачить
Далекий сон, що йде навстріч.
Вона у ньому вогник бачить,
Та заважа холодна ніч.

17.05.2010