Епiтафiя

Вадим Шовкопляс
А я до смерті повернусь спиною,
Це не тому, що я здаюсь без бою.
Не в знак того, що маю в серці страх,
Не через те, що меч в моїх руках
І не тому, що її кроків не почую.
Я вмер для світу. Смерть для плоті ігнорую...