Ноти

Неангелочек
Захоплюють душі струну щоднини
Ці ноти без ключів та в унісон.
Вриваються словами "Не покину!"
Відлуннями щоночі в тихий сон.

Ці ноти розплітають щиру гаму.
У серці залунає чітко ритм.
Світ з музикою чистим, ніжним стане.
Веселка в нім всміхнеться молодим.

Ці ноти я зіграю на роялі
В ніч місячну і світлу від зірок.
В дарунок, прошу, ти прийми скрижалі -
Октави в них повільний перший крок.

Цим нотам без ключів в мажорних гамах
Не композитор показав життя.
Мелодії залишаться за нами,
Освітлюючи щастям майбуття.