Коли приходить день народження...

Геннадий Сивак
Коли приходить день народження,
Тоді  всміхаються зірки...
Миттєве настрою відродження,
Чарує   доля  залюбки.

Та звідусюди поздоровлення
І побажання добрих літ,
Навіть погода на замовлення,
Тобі всміхається  весь  Світ.

Святковий стіл гостей збирає,
Горілка п’ється , медова ...
Та серце   радість  відчуває,
Звучать , мов музика слова.

Ласкаво  Ангел привітає,
 Та подарує чудеса,
У хаті  скрипочка  заграє,
Сьогодні  свято, та краса.

Усе неначе на замовлення...
Лунають   тости, лиш для вас,
Чарують душі насолодження
У цей прегарний, добрий час.
.


Автор Геннадій  Сівак.
22 липня 2011 року.